kdo smo?

Športno rekreacijski center, kjer se ne boš počutil samo številka.

Naša vizija in poslanstvo

Iz lastnih izkušenj lahko povemo, da si v večini fitnes centrov običajno smatran kot številka. Iz tega naslova smo si zamislili športno rekreacijski center, ki bo odnos s strankami gradil z individualnim pristopom.

Kar že samo ime centra pove, se pri nas ne osredotočamo na “idealno” postavo, ampak skozi rekreacijo učimo ljudi uporabljati, začutiti in predvsem poslušati svoje telo ter naučeno prenesti v vsakdanje življenje. Vse to izboljša kakovost življenja, dvigne raven energije ter drastično zmanjša bolečine v sklepih.

kdo je del zgodbe?

Jan štor

Jana šport spremlja že celo življenje. V mladih letih je treniral rokomet in prosto plezanje, kot licenciran fitnes ter osebni trener pa deluje že več kot 20 let. Njegovo delo ni samo podajanje treningov ampak se osredotočiti na stranko in njeno trenutno stanje. Tam je zato, da vam stoji ob strani, vas uči pravilnega gibanja, vas motivira, ko vam primanjkuje volje, hkrati pa se odmakne, ko zmorete sami. Izven dvorane ga boste največkrat našli športat, se izobraževat ali pa v družbi prijateljev.

“Hard work beats talent.” – Kevin Durant

Mi želiš slediti?

EVa pahor

Eva je licencirana osebna trenerka ter prehranska svetovalka, ki ne verjame v načela klasične fitnes industrije, zato je njen pristop nekoliko bolj holističen. Ne strinja se s strogo predpisanimi dietami ter s treningi “na polno”. Mnenja je, da je potrebno začeti uvajati spremembe postopoma in biti strpni ter upoštevati meje in zmožnosti svojega telesa. Ko ni na delovnem mestu, rada bere, se izobražuje na svojem področju ter se ukvarja z različnimi športi.

“You don’t have to be great to start, but you have to start to be great” –  Zig Ziglar

Mi želiš slediti?